Om oss

Om Outdoorportalen

Har du någonsin velat köpa en friluftsprodukter och inte vetat vilken produkt som är bäst? Eller, ännu värre, köpt en produkt för att senare få reda på att du inte köpte rätt produkt för dina behov? Det har jag gjort, och det är därför vi har startat Outdoorportalen. Outdoorportalens uppdrag är enkelt: att skapa världens bästa recensioner av friluftsutrustning. Vi anser att världens bästa recensioner ska baseras på objektiv, oberoende testning av varje enskild produkt, med betyg, utmärkelser och expertinsikter som hjälper dig att välja rätt produkter för dina specifika behov, din budget och dina intressen. 

Vi beskriver vårt arbete som “Recensioner du kan lita på” på grund av vårt engagemang för att skapa oberoende, objektiva, jämförande recensioner sida vid sida baserade på omfattande praktiska testresultat. Vårt mål på Outdoorportalen är att samla kunskap inom friluftslivet på ett och samma ställe på ett smidigt sätt. Hos Outdoorportalen hittar du all information som krävs under resan till att hitta rätt utrustning för ditt framtida äventyr. Vi fokuserar på att utforma köpguider, tester och kunskap på ett sätt som ska vara så lätt som möjligt att ta till sig. I alla våra tester försöker vi vara så rättvisa som möjligt där vi vrider och vänder för att få fram de skillnader och likheter som produkter kan samt dess för och nackdelar

Hur vi tjänar pengar

Outdoorportalen är en gratistjänst som är helt och hållet baserad på läsaren. Vi väljer och granskar produkter objektivt och oberoende. Vi tjänar bara pengar när du klickar på våra affiliatelänkar och köper produkter som vi har recenserat, vilket bidrar till att stödja vårt testarbete.

Om du klickar på en återförsäljares länk på vår webbplats och gör ett köp kommer återförsäljaren att bidra med en del av försäljningen för att hjälpa till att stödja den här webbplatsen. Det kostar dig inget extra och är ett enkelt sätt att hjälpa oss att finansiera våra redskapsrecensioner. Tack för ditt stöd till vårt arbete!

Helt oberoende

Vi tar inte emot kostnadsfria utvärderingsprodukter från någon tillverkare och vi accepterar inga betalda rekommendationer. Vårt fokus är strikt på att skapa innehåll till förmån för våra läsare, och vi anpassar vår affärsmodell för att fokusera på våra läsares intressen.

Kontakta oss

Har du några frågor, funderingar eller synpunkter? Tvivla inte att kontakta oss på info@outdoorportalen.se