Friluftskök Bäst i Test 2024 – Hitta bästa friluftsköket

friluftskök

Friluftskök finns i flera olika former och storlekar och många olika typer att välja mellan. Vissa är fullt integrerade och kan mata en hel familj medan andra kan vara mindre än en fickkniv. Sedan finns det också variationer i det bränsle som de drivs med. När det gäller vandring bör du särskilt leta efter något som är lätt att bära, som kan koka vatten snabbt och som är bränsleeffektiv. En annan viktig sak att tänka på är vilken typ av bränsle som spisen drivs med och om det kommer att vara lätt att hitta på avlägsna platser.

Som tur är finns det på marknaden både beprövade modeller och nyare, mer innovativa konstruktioner. Från allt-i-ett-modeller som enbart är gjorda för att koka vatten snabbt till modeller som lagar gourmetmåltider under de mest alpina förhållanden, finns det en spis som passar alla behov.

I denna guide reder vi ut bästa friluftskök och recenserar fler modeller som passar för olika ändamål. Vi går också igenom de viktiga delarna som kan vara bra att tänka på när man köper friluftskök.

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar till Outnorth och Astro Sweden